Navigatie

HeelYip, gevestigd aan de Simon van Ooststroomhof 8 2341ke Oegstgeest, is verantwoordelijk voor de verwerking van pesoonlijkegegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

​Persoonlijkegegevens die wij verwerken:

​HeelYip verwerkt je persoonlijkegegevens doordat je gebruik maakt van onze dienstenen/ of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Gegevens over jou activiteiten op de website
  • Bankrekeningnummer

​Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

​Onze website en/ of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelenover websitebezoekersdie jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders/ voogd. Wij kunnen echter niet controlerenof een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij een online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@heelyip.nl, danverwijderen deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslagwij persoonsgegevens verwerken

HeelYip verwerkt jou persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • je te kinnen bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverleninguit te kunnenvoeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • HeelYTip verwerkt persoonsgegevensals wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor belasting aangifte

Geautimatiseerde besluitvorming

HeelYip neemt niet op basis van geautimatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die ( aanzienelijke) gevolgenkunnen hebben voor de personen. Het gat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma"s of systemen, zonder dat daareen mens (vb medewerker HeelYip) tussen zit.

​Hoe lang we persoonlijke gegevens bewaren:

​HeelYip bewaart je persoonlijkegegevens niet langer danstrikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren dede volgende bewaartermijn van 2 jaar.

​Delen van persoonsgegevens met derden:

HeelYip verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijvendie jou gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde nivo van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. HeelYip blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken:

HeelYip gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytischecookies die geen inbruek makenop je privacy. een cookie is een kleintekstbestand dat bij de eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruikenzijn noodzakelijk voor de echnische verwerking van de website en jouw gebruiksgemak.. Ze zorgen ervoor dat de websiote naar behoren werkten onthouden bv jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmeldenvoor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je alle informatiedie eerder is opgeslagenvia de instellingenvan je browser verwijderen.

​Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

​Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor degegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevensdoor HeelYipen heb je het recht opgegevebsoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienenom de persoonsgegevens die wij van jou beschgikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturren naar info@heelyip.nl. Om er zkere van te zijn daty het verzoek tot inzagedoor jou gedaan is, vragen wijjou een kopie van je identiteitsbewijs met hetverzoek mee te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op jouw verzoek.

HeelYip wil er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klachtin te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link:

HTTP://Autoriteitpersoongegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

​Hoe wij persoongegevens beveiligen:

HeelYip neemt bescherming van jouw gegevensserieus en neemt passende maatregelen om misbruik , verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigiging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn ofer een aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via info@heelyip.nl

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 Heel Yip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.