Retourneren

Meld de retourzending vooraf aan via heelyip.nl en vermeld daarbij jouw naam, adres, ordernummer en om welk artikel het gaat. Graag ontvangen wij ook het bankrekeningnummer waarop je het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben.

Stuur het betreffende artikel binnen 28 dagen (vanaf de dag van ontvangst van je bestelling), voldoende gefrankeerd retour naar onderstaand adres. Het artikel dient in de originele staat en in de originele verpakking, compleet en voorzien van eventuele labels te worden geretourneerd.

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen) worden teruggestort.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Artikelen die door HeelYip in opdracht zijn gemaakt mogen helaas niet geretourneerd worden.

Retouradres:                                                                                                                                                                                                            HeelYip                                                                                                                                                                                                                       Simon van Ooststroomhof 8                                                                                                                                                                                          2341KE Oegstgeest

Heb je nog vragen over het retourneren dan hoor ik het graag: info@heelyip.nl

© 2009 - 2022 Heel Yip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel